Wijkcentrum de Stolp

 
 

Wijkcentrum de Stolp is een sociaal-cultureel wijkcentrum in de Aawijk-zuid. Sinds jaar en dag zijn wij hét ontmoetings- en vergadercentrum van ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Wijkcentrum de Stolp is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen voor o.a. vergaderingen, clubbijeenkomsten, cursussen, repetities, uitvoeringen, tentoonstellingen en nog veel meer. Zowel de inrichting als de technische faciliteiten zijn geheel aan uw wensen aan te passen.


Wij zijn elke werkdag geopend van 08:00 tot 0:00uur en de koffie staat altijd voor u klaar. In het weekend zijn aangepaste openingstijden van toepassing.

 

Welkom bij Wijkcentrum de Stolp

Wijkcentrum de Stolp is ook actief op Facebook! Like ons om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom wijkcentrum de Stolp!


Succesvol vergaderen

Voor al uw zakelijke bijeenkomsten staat wijkcentrum de Stolp graag voor u klaar. U kunt erop vertrouwen dat wij alles tot in de puntjes regelen!

Wijkcentrum de Stolp voldoet aan alle mogelijke wensen van de zakelijke markt. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid en ruime zalen voorzien van de meest moderne technische faciliteiten zorgen wij ervoor dat uw bijeenkomst  altijd tot in de puntjes verzorgd is!


deze website is mede mogelijk gemaakt door www.wificomplete.nl